lezen

Leesboeken op onderwerp

De 10 meest gelezen series

De 10 nieuwste boeken

Fiets je mee?

Lees alles over de Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek is voorbij. Gelukkig kun je nog van alles bekijken. Ontdek leuke boeken over reizen, lees alles over Haaientanden en bekijk de fietsroute van schrijver Anna Woltz.

Gouden Griffel 2019

Winnaar Gouden Griffel 2019

Het boek Zeb. van Gideon Samson is bekroond met een Gouden Griffel! In Zeb. vertellen elf kinderen uit de klas van juf Cato hun bijzondere verhaal. Bijvoorbeeld over de Zebra Ariane.

Boekensleutel 2019

Ze gaan er met je neus vandoor wint de Boekensleutel 2019

Ze gaan er met je neus vandoor van Ted van Lieshout heeft de Boekensleutel gewonnen! Dat is een prijs die maar heel soms wordt uitgereikt, aan een bijzonder kinderboek dat opvalt.

Luisterboeken

Luisterboeken

Weet je dat je ook naar veel boeken kunt luisteren? Installeer de gratis LuisterBieb-app op je tablet of smartphone. En begin meteen met luisteren waar en wanneer je wilt.

Boekentip

Hier zijn heus geen yeti's van Steven Butler

In het Niets aan de hand hotel van Frankies ouders wordt het magische feest Trollewende gevierd. Maar dan blijkt er een sneeuwstorm aan te komen. Kan het feest nu wel doorgaan?

Lees én luister met Yoleo

Lezen met Yoleo is makkelijk. De tekst wordt getoond én voorgelezen. Een soort karaoke dus! Met je Bibliotheekaccount kun je Yoleo gebruiken wanneer je wilt. Wil je meer weten?

E-books lezen op je mobiel

E-books lezen

Weet je dat je sommige boeken ook als e-book kunt downloaden? E-books kun je direct op je telefoon of tablet lezen. Ze raken nooit uitgeleend en je hoeft ze niet terug te brengen. Lekker makkelijk!

Kinderjury 2019

Kinderjury 2019

30.000 kinderen hebben gestemd op hun favoriete boek. Wil je weten wie er gewonnen heeft? Bekijk de winnende boeken op deze pagina. Je vindt hier ook andere boekentips!

Top 10 Makkelijk lezen boeken

Naar alle Makkelijk lezen boeken