lezen

Leesboeken op onderwerp

De 10 meest gelezen series

De 10 nieuwste boeken

Boekensleutel 2019

Ze gaan er met je neus vandoor wint de Boekensleutel 2019

Ze gaan er met je neus vandoor van Ted van Lieshout heeft de Boekensleutel gewonnen! Dat is een prijs die maar heel soms wordt uitgereikt, aan een bijzonder kinderboek dat opvalt.

Gouden Griffel 2019

Winnaar Gouden Griffel 2019

Het boek Zeb. van Gideon Samson is bekroond met een Gouden Griffel! In Zeb. vertellen elf kinderen uit de klas van juf Cato hun bijzondere verhaal. Bijvoorbeeld over de Zebra Ariane.

Luisterboeken

Luisterboeken

Weet je dat je ook naar veel boeken kunt luisteren? Installeer de gratis LuisterBieb-app op je tablet of smartphone. En begin meteen met luisteren waar en wanneer je wilt.

Boekentip

De Magische Apotheek - Anna Ruhe

Lucie is verhuisd naar een heel oud huis. Het ruikt er vreemd. Waar zouden die rare geuren vandaan komen? Samen met haar broertje en buurjongen gaat ze op onderzoek uit. 

Lees én luister met Yoleo

Lezen met Yoleo is makkelijk. De tekst wordt getoond én voorgelezen. Een soort karaoke dus! Met je Bibliotheekaccount kun je Yoleo gebruiken wanneer je wilt. Wil je meer weten?

E-books lezen op je mobiel

E-books lezen

Weet je dat je sommige boeken ook als e-book kunt downloaden? E-books kun je direct op je telefoon of tablet lezen. Ze raken nooit uitgeleend en je hoeft ze niet terug te brengen. Lekker makkelijk!

Kinderjury 2019

Kinderjury 2019

30.000 kinderen hebben gestemd op hun favoriete boek. Bekijk op deze pagina de winnende boeken. Je vindt hier ook andere boekentips van de Kinderjury!

Top 10 Makkelijk lezen boeken

Naar alle Makkelijk lezen boeken