weten

Hoeveel kleuren heeft een regenboog?

Wat kun je doen tegen ADHD?

Hoe maken kikkers kwaakgeluiden?

Hoeveel scholen zijn er in Nederland?

Onderwijs

Heb jij zin om weer naar school te gaan? Er zijn meer dan 6000 basisscholen in Nederland. Na de zomervakantie moeten ruim 1,5 miljoen kinderen weer naar school!

Een bedrijf starten voor kids voor dummies

Een bedrijf starten voor kids voor dummies

Wil jij later ondernemer worden en je grote zakelijke idee tot leven brengen? Met dit boek gaat dat lukken. Je gaat aan de slag met toffe projecten die jouw droom waar kunnen maken.

Wat is mediawijsheid eigenlijk?

Wat is mediawijsheid

Hoe ga je om met social media en internet? En wat typ je wel en niet tijdens het chatten? Op deze pagina vind je leuke weetjes, video's én een quiz over mediawijsheid.

Haal je Diploma Veilig Internet!

Haal je Diploma Veilig Internet

Hoe ‘mediawijs’ ben jij eigenlijk? Ga jij verstandig om met social media? Wat moet je wel én niet doen als je op internet zit? Speel de game en haal je Diploma Veilig internet! 

Informatieve e-books voor op je mobiel of tablet

Alle informatieve e-books

Informatie zoeken? Doe de test!

Doe de test van Find It!

Voor het maken van een werkstuk heb je informatie nodig. Maar hoe zoek jij eigenlijk informatie? Doe de test en ontdek wat voor een type informatiezoeker je bent. 

Hoe maak je een werkstuk?

Stappenplan Find It!

In 5 stappen helpen we je bij het maken van een werkstuk. Van het kiezen van een onderwerp tot het opschrijven in eigen woorden. Heel veel succes en plezier!