weten

Waarom staan er lijnen op landkaarten?

Wat is een Ronald McDonald-huis?

Welke kleding hoort bij streetdance?

Kun je een luchtballon besturen?

Luchtballonnen

Met een boek kun je elke reis maken die je wilt. Misschien fantaseer je wel over reizen met een luchtballon. Een luchtballon vaart met de wind mee. Je weet dus nooit precies waar je zult landen!

Van oerknal tot robot

Van oerknal tot robot

Hoe is het heelal is ontstaan? En het leven, de wetenschap, taal, kleding en internet? Dit e-book legt het uit. In totaal staan er 38 beginnen in het boek, waaronder ook het begin van… jou! 

Wat is mediawijsheid eigenlijk?

Wat is mediawijsheid

Hoe ga je om met social media en internet? En wat typ je wel en niet tijdens het chatten? Op deze pagina vind je leuke weetjes, video's én een quiz over mediawijsheid.

Haal je Diploma Veilig Internet!

Haal je Diploma Veilig Internet

Hoe ‘mediawijs’ ben jij eigenlijk? Ga jij verstandig om met social media? Wat moet je wel én niet doen als je op internet zit? Speel de game en haal je Diploma Veilig internet! 

Informatieve e-books voor op je mobiel of tablet

Alle informatieve e-books

Informatie zoeken? Doe de test!

Doe de test van Find It!

Voor het maken van een werkstuk heb je informatie nodig. Maar hoe zoek jij eigenlijk informatie? Doe de test en ontdek wat voor een type informatiezoeker je bent. 

Hoe maak je een werkstuk?

Stappenplan Find It!

In 5 stappen helpen we je bij het maken van een werkstuk. Van het kiezen van een onderwerp tot het opschrijven in eigen woorden. Heel veel succes en plezier!